RASCASSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rascasse. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:17 Delicious food!
26 jan 2023 om 14:27 Heel lekker en vers !!
11 jan 2023 om 21:32 Delicioso
9 jan 2023 om 19:40 Zeer teleurgesteld. Totaal niet gekregen wat we besteld hadden (4 verschillende gerechten). Kreeg er 3, waarvan 2 x dezelfde kibbelingachtige vis (die we niet besteld hadden). We zaten dus met alleen maar een berg frituur. Bah! 3/4 weggegooid
29 dec 2022 om 11:30 Lekker eten en vers
10 nov 2022 om 19:01 Heel lekker en vers
24 sep 2022 om 0:46 Jammer dat alles redelijk afgekoeld was. Wel uitstekende kwaliteit.
17 sep 2022 om 18:27 Ik heb vandaag een visschotel besteld bij Rascasse! Het was heerlijk & grote portie.. Dit restaurant is een aanrader! Top kwaliteit & service....
10 aug 2022 om 20:13 Zat vis bij die erg droog was en in de soep zaten twee garnaaltjes
3 aug 2022 om 22:39 Tortilla heerlijk, calemaris heerlijk, bacaloa kroketjes zat niet veel vis in meer aardappel ragout smaakte ook niet naar vis. Rest was echt heel lekker
22 jul 2022 om 20:59 Prima en redelijk snelle bezorging. Weinig vis in het hoofdgerecht maar de smaak was goed. Voorgerecht tonijn op brood was heel lekker. De amandeltaart ook. Inktvisringen superlekker.
20 jul 2022 om 20:10 Ik had paella met amandeltaart. De paella smaakte vrij goed, maar met 1 gamba, 3 inktvisringen en 1 piepklein stukje witvis zat er wel erg weinig vis/zeebanket in. Jammer, 3 sterren. De amandeltaart was goed en een groot stuk, 4 sterren.